Hi, ik ben Rianne

Zolang als ik mij kan herinneren was ik op de vlucht voor mijzelf. Diep van binnen voelde ik onrust en een knagende leegte. Ik ging op jacht om deze leegte te vullen. Ik was op zoek naar liefde, geluk en waardering in de buitenwereld. Ik leefde van afleiding naar afleiding en ik had geen rust.. Ik stond al vanaf kinds af aan op standje overlevingsmodus.

 

Zowel op werk als in mijn sociale leven was ik omringd door mensen. Ik was niet zo comfortabel met het "alleen zijn." In stilte zijn of zitten was niet mijn ding, is wat ik vaststelde na vele "mislukte" meditatie pogingen.  Mijn lichaam gaf me vaak aan dat ik rustiger aan moest doen want ik ging zeer regelmatig over mijn eigen grenzen heen. Diep van binnen was ik als de dood om oude gevoelens  en pijn naar boven te laten komen. Pijnlijke gebeurtenissen had ik diep in mijzelf had begraven. Ik leefde met maskers en hoge muren om mezelf te beschermen, maar dit bleek een illusie. Daarmee blokkeerde ik mezelf om liefde te ontvangen.

Er volgde een zeer intensieve periode waarin ik eerlijk naar mijzelf en mijn leven ging kijken. Ik ontwikkelde een methode voor mezelf en hieruit is mijn bedrijf "The Goddess Guide" geboren dat draait om het versterken van de eigenwaarde en het weer in contact komen met de intuïtie.  Ik vond rust, geluk en liefde in mezelf. Het is nu mijn missie, om anderen te (bege)leiden naar wie ze werkelijk zijn, om vanuit daar weer werkelijk te gaan leven in plaats van te overleven. 

Website made by Rianne Sangers 

  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle